ILLUSION

Badkamer Halo - Sanijura

Illusion, 32 lakkleuren om uw badkamer te decoreren

Door Sanijura l Gepubliceerd op 29/04/2019 om 10:00

Met haar 32 lakken biedt de collectie Illusion een breed gamma aan kleuren en stijlen voor uw badkamermeubel. En omdat niets te mooi is voor onze klanten, wordt elke lak in 3 afwerkingen aangeboden: hoogglanslak, satijnlak en softlak.

Van wit tot beige, het Natuurlijke kleurenpalet

Salle de bain halo - Sanijura

Wit, jasmijn, nude, lichtroze, beige, titaangrijs, taupe en kastanje
Met dit palet van lakken in de cocooning sfeer, geven de badkamermeubelen Illusion een tikkeltje zachtheid en eenvoud aan uw decoratie. Deze 8 tijdloze en sobere tinten zijn geschikt voor een Feng Shui en zen decoratie. Hier passen de kleuren harmonieus bij elkaar en geven een gevoel van rust en sereniteit aan uw badkamer. Voor een Scandinavische sfeer kunnen deze lakken worden gecombineerd met licht hout, nu de Noorse stijl dé referentie is geworden van de fans van cosy en authentieke decoratie. Wat de wastafel betreft is wit keramiek een klassieke keuze zonder risico. Voor een meer design effect kunt u kiezen voor originelere materialen zoals roze matglas of Ceratop in Calacatta marmer. Wat de decoratie betreft, geeft u de voorkeur aan zachtheid met Shaggy matten, kaarshouders in doorzichtig glas of lantaarns in biscuit porselein voor een Hygge sfeer.

Van keizerlijk geel tot aubergine, het Ethnische kleurenpalet

Salle de bain halo - Sanijura

Gepeperd roze, aubergine, fushia, framboos, magma, klaproos, capucine, geel en keizerlijk geel
Met dit palet aan warme en betoverende kleuren, dompelen de Illusion meubelen ons in een chique ethnische sfeer. Deze kleuren van donkerrood tot vlammend geel brengen u aan het reizen zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. Het Ethnisch lakkenpalet, in total look of met kleurentoetsen, past bij hout of melamine zoals eik alabama en natuurlijke accessoires zoals gevlochten manden of matten in zeeriet. Om een warme en zonnige sfeer te creëren kunt u een goud- of koperkleurige tint toevoegen met de Bubble lichtbollen. Deze wand- of hanglampen in geblazen glas verspreiden een warm en diffuus licht in uw kleurige kamer.

Van eucalyptus groen tot klei, het Botanisch kleurenpalet

Salle de bain lumen - Sanijura

Klei, amandel, olijfboom, eucalyptus, menthol
Met dit palet van groene tinten brengt Illusion u midden in het woud. De meubelen tooien zich met groen en klei voor een grote hap zuurstof en een echte botanische toets. Net als de amandel- en olijfbomen in de natuur, zorgen de lichte en natuurlijke nuances van groen voor een chique plattelandssfeer. U kunt ze combineren met witgeverfde muren voor een badkamer in plattelandsstijl of met terracotta muren voor een meer exotische stijl. De eucalyptus- en menthol lakken zijn fel en gedurfd en geven karakter aan uw meubilair. Deze twee tinten gecombineerd met anthracietgrijze muren geven een Urban tropical effect of gecombineerd met betongrijs zorgen ze voor een industriële sfeer.

Van stormblauw tot marineblauw, het Oceanisch palet

Salle de bain halo - Sanijura

Stormblauw, aquamarijn, eendblauw en marineblauw
Deze Illusion meubelen in een palet van blauwtinten brengen ons naar de grote klassieker van de badkamer: de oceaan. Hier laat Sanijura zich inspireren door de hemel en de zee om u een badkamer te laten creëren die lekker ruikt naar zeezout en stuifwater. Elk van de lakken kan afzonderlijk of in combinatie met één of meer andere tinten gebruikt worden. U kunt ook een meubel kiezen in natuurlijke eik en hier en daar kleinere tinten blauw inlassen met een module of enkele nissen. Denk er ook aan om te spelen met de lakafwerkingen softlak, satijnlak of hoogglanslak om beter het diepe blauw van de poolcirkel weer te geven of de onweershemel van de Bretonse kusten of de transparente zee van de middellandsezeestranden. Wat de wastafel betreft, kiezen we voor de puurheid van een wit tafelblad of een tafelblad in mat glas. Voor de decoratie opteren we voor witte of lichtblauwe muren. We leggen het accent op licht door het rechtstreeks in het meubel en de spiegel te integreren, we laten ons verleiden door mooie witte kaarsen en doorzichtige bollen. En ten slotte wat de accessoires betreft, denken we aan natuurlijke materialen zoals linnen, riet of doek. Die mooie stukken, gekleurd of natuurlijk, doen ons denken aan de kleine artisanale winkeltjes aan de kust.

Van muisgrijs tot diep zwart, het Industriële palet

Salle de bain halo - Sanijura

Galaxy, leisteen, muisgrijs, anthracietgrijs en zwart
Met dit palet van grijstinten roept de Illusion collectie de Industriële stijl op. Een van de meest populaire decoratie tendenzen van de laatste jaren, de Industriële stijl, komt de badkamer binnen en geeft een moderne, elegante en design tint aan uw interieur. Hier vindt u grijs in al zijn vormen : anthracietgrijs voor een hedendaagse sobere sfeer of galaxy blauw, het paradepaardje van deze decoratie tendens. Voor dit palet vergeten we het hout en de natuur en kiezen we onbewerkte en minerale materialen, zoals glas, beton of koper. Deze zeer sterke kleuren worden het beste gecombineerd met heldere muren om de kamer niet te verzwaren en een minimalistische sfeer te behouden. We durven retro tegels te gebruiken, wanden in glas die doen denken aan een kunstatelier en Italiaanse douches in betonafwerking. Nieuwigheid van 2019, de Triptiekspiegel van de collectie Reflet past perfect in dit palet van Industriële lakken en zal karakter en originaliteit verschaffen aan uw Illusion meubel.