Spiegels van 130 cm tot 180 cm

Spiegels van 130 cm tot 180 cm

Kies het criterium dat voor u het belangrijkste is en wij begeleiden u naar de spiegel die het beste bij u past.

De verschillende maten van de spiegels

Ik wil eerst de grootte van mijn spiegel kiezen.
U wilt een nieuwe spiegel kopen en uw eerste selectiecriterium is de grootte ervan. In het leven bent u gewend om naar de essentie te gaan en uw keuzes te baseren op eenvoudige en feitelijke criteria. Uw spiegel moet dus overeenkomen met de ruimte die u hem zult geven. Klein, groot of XXL, u weet al waar uw spiegel zal passen en waarvoor hij zal worden gebruikt.
Met zijn vele modellen heeft Sanijura de juiste spiegeloplossing voor u : ronde, rechthoekige spiegels met of zonder opties.
Maar vooral, Sanijura biedt u spiegels van 40 cm breed tot 180 cm breed, waardoor u zeker bent van een oplossing die is aangepast aan uw interieur, uw behoeften en uw budget.
Om u te helpen uw weg te vinden in deze ruime keuze aan spiegels, bieden wij u 3 grote groepen van afmetingen aan.

 • De spiegels van 40 cm tot 80 cm. Praktisch gezien zijn deze spiegels eenvoudig te installeren en hebben ze geen grote muur nodig om ze op te hangen. Ze zijn perfect voor het vervolledigen van een enkele wastafel, een wastafel in een toilet of voor het aankleden van een inkomhal. Qua ontwerp hebben deze kleine maten niets te benijden aan de grote maten, aangezien u de keuze heeft tussen rechthoekige, ronde of organische spiegels. Onder deze kleine formaten kunt u kiezen voor modellen die zijn uitgerust met geïntegreerde LED-verlichting of spiegelverwarming. En waarom niet, voor degenen die dat wensen, spelen met twee of drie ronde spiegels aan dezelfde muur voor een trendy en originele decoratie.
 • De spiegels van 90 cm tot 120 cm. Met hun grotere breedte zijn deze spiegelformaten de perfecte oplossing voor badkamers met meubilair van 1m tot 1m20. Deze spiegels kunnen ook gebruikt worden om een slaapkamer of eetkamer te decoreren. Net als bij de kleinere maten kunt u kiezen tussen een rechthoekige of afgeronde vorm. Qua design vindt u een ruime keuze aan modellen die geschikt kunnen zijn voor Scandinavische of industriële decoratie. De verticale versies zijn ideaal om u vanop een geringe afstand volledig te kunnen zien. Voor wat betreft de opties vindt u, afhankelijk van het model, LED-verlichting en een spiegelverwaming.
 • De spiegels van 130 cm tot 180 cm. Met deze laatste selectie maakt u kennis met zeer brede spiegels, waarvan sommige zelfs worden beschreven als XXL-modellen. Deze spiegels zijn perfect om een grote muur aan te kleden, of het nu in een badkamer, slaapkamer of woonkamer is. Met zo'n oppervlak kunt u effecten creëren door een diepte-effect toe te voegen aan uw kamer. Meestal uitgerust met een spiegelverwarming en geïntegreerde LED-verlichting, zullen deze spiegels niet alleen decoratief zijn, maar kunnen ze u ook voorzien van een mooie extra lichtbron. Qua design hebben de XXL spiegels een zeer uitgesproken stijl. Voor welk model u ook valt, het wow-effect is gegarandeerd!
Ik kies de afmeting van mijn spiegel
 1. De spiegels verkrijgbaar van 40 cm tot 80 cm
 2. De spiegels verkrijgbaar van 90 cm tot 120 cm
 3. De spiegels verkrijgbaar van 130 cm tot 180 cm

De spiegels verkrijgbaar van 130 cm tot 180 cm
 1. Spiegel pure - Sanijura
  Spiegel Pure, van 40 cm tot 160 cm
 2. Spiegel sens - Sanijura
  Spiegel Sens, van 50 tot 180 cm, verlichting, infraroodschakelaar, spiegelverwarming
 3. Spiegel luz - Sanijura
  Spiegel Luz, van 60 tot 180 cm, verlichting, infraroodschakelaar, spiegelverwarming
 4. Spiegel edgy - Sanijura
  Spiegel Edgy, van 60 tot 160 cm, verlichting, infraroodschakelaar, spiegelverwarming
 5. Spiegel triptyque - Sanijura
  Spiegel Triptyque, van 100 tot 180 cm, verlichting, infraroodschakelaar, spiegelverwarming
 6. Spiegel orbe - Sanijura
  Spiegel Orbe,140 cm, verlichting
 7. Spiegel moon - Sanijura
  Spiegel Moon+, 140 cm, verlichting
 8. Spiegel oblong - Sanijura
  Spiegel Oblong+, van 80 cm tot 140 cm, verlichting