Nona, scandicraft-stijl

Nona, scandicraft-stijl

De Scandinavische inspiratie heeft elke kamer in huis ingepalmd. Ook in dit universum van zuivere lijnen en decoratieve objecten met een kraft effect, vindt Nona haar plaats. Haar assertieve lijnen en authenticiteit zorgen er zelfs voor dat u zich meteen goed voelt in een vrolijke mix en match die u zin geeft om tijd voor uzelf te nemen.

Nona, zorg dragen voor uzelf

Nona nodigt de scandicraft-stijl uit in de badkamer.
Hier is het badkamermeubel Nona 120 cm breed met een dubbele wastafel in glanzend wit glas. Onze decoratrice heeft gekozen voor een afwerking in hoogglans, wit voor het meubel en beige voor de ladenkast. Lichte kleuren geïnspireerd door de natuur en de Scandinavische stijl.
In deze versie hangt Nona aan de muur en heeft ze geïntegreerde handgrepen. Een stijl die de eigentijdse en sobere geest van het nieuwe badkamermeubelgamma benadrukt. De opstelling van de kast is een mix van deuren en laden waarvan de horizontale en vertikale lijnen zorgen voor een grafisch spel van licht en schaduw.
Maar het belangrijkste voordeel van deze indeling is dat de opbergruimte 100% geoptimaliseerd is.
Door het aanbieden van meubilair met zowel lades als kasten, maakt Nona het immers mogelijk om kleine schoonheidsaccessoires, make-up of badlinnen op te bergen. Maar Nona wordt hier ook een opbergoplossing voor grotere producten, parfums, badschuimflessen of elke andere fles die niet in een klassieke lade past.
Met deze versie van Nona hoeft u niet langer te kiezen, want uw meubelen worden een slimme en universele opbergoplossing.
Wat de spiegels betreft, zijn er 2 Sun Light spiegels van 50 cm voorzien. Deze ronde spiegels uit de Reflet-collectie zijn de musthave van het jaar 2020. Ze zijn uitgerust met een handige LED-achtergrondverlichting. Door hun ronde vorm kunnen ze diagonaal op de muur worden geplaatst, wat dynamiek in de ruimte brengt en ervoor zorgt dat jong en oud zich in de spiegel kunnen bekijken.
Aan de zijkanten van de kast hangen twee handdoekrekken in beige hoogglanslak. Een handige manier om extra opbergruimte te verkrijgen voor schoonheidsaccessoires en handdoeken.
En rechts van het meubel vinden we de kleine favoriet, een make-up en beauty ruimte, bestaande uit een Nona-ladenkast en een ronde Sun spiegel van 90 cm.

Lund'Co Studio, décorateur d'intérieur

Voor deze scandicraft-sfeer koos Sanijura ervoor om samen te werken met de decorateurs van Lund’Co Studio.
Lund’Co Studio, ontstaan uit de samensmelting van noord en zuid, stelt zijn culturele rijkdom ten dienste van onze interieurs.

De scandicraft-stijl, het samenspel van Scandinavische en etnische decoratie

Waar de Scandinavische stijl en de etnische decoratie elkaar ontmoeten, ontstaat de scandicraft-stijl. Elk meubelstuk is gepersonaliseerd en is getooid met objecten die een verhaal, een ziel hebben.
Authentique, le style scandicraft met en scène des décorations ethniques rapportées de nos voyages, des objets chinés en brocante et pourquoi pas même des pommes de pin souvenirs de nos promenades en forêt.
De materialen zijn natuurlijk, geweven, handgemaakt. Ze kleden de verlichtingsarmaturen, de vloertapijten of zelfs de muren aan.
Hier en daar vinden we rieten manden en rotan stoelen die een warme sfeer in onze huizen brengen. Meubelen met pure lijnen in massief hout vermengen zich met de manden en houten kisten van onze grootmoeders die in kleine bijzettafels of hangende nissen kunnen worden omgetoverd.
Scandicraft is een authentieke stijl met etnische elementen meegebracht van onze reizen, antieke voorwerpen van rommelmarkten en zelfs denappels als souvenirs van onze boswandelingen.
Van de rommelmarkt, gerecycled, met een geschiedenis, ja, maar elk element is zorgvuldig gekozen in harmonieuze en natuurlijke kleuren.
In dit decoratieve universum vinden we de codes terug die het succes vormen van de Scandinavische stijl met zijn zachte beige- en wittinten. Pastelblauw maakt plaats voor diepblauw. De muren hebben een textuur en zijn getooid met een paar vleugjes oker en terracotta voor een ruwe en etnische sfeer.
In de scandicraft-decoratie is het kleurenpalet geïnspireerd op aarde, bomen en onbewerkte materialen.

BRUNO, Architect in Gent

U zal ook houden van …
  1. salle de bain nona - Sanijura
    Nona, een ontwerp van rondingen en kleuren.
  2. salle de bain nona - Sanijura
    Als het erom gaat chique te zijn, gaat Nona voor de elegante soberheid van de total Black look.
  3. salle de bain nona - Sanijura
    De Scandinavische inspiratie heeft de badkamer ingepalmd en Nona vindt er perfect haar plaats.