frame

frame

FRAME
Frame: de originaliteit en de elegantie van de Engelse stijl
Gek op design is het badkamermeubelgamma Frame echt iets voor u. Frame biedt u originele meubelen in twee kleuren die veel ruimte laat voor creativiteit. De zijpanelen van het meubel zijn verkrijgbaar in 38 lakkleuren en drie afwerkingen: soft, satijn of glanzend. De panelen kunnen worden afgelakt maar zijn ook verkrijgbaar in melanine met 3 verschillende houtmotieven: tabakseik, Alabama of heritage.

FRAME
Frame: de total look
Met Frame besteedt Sanijura bijzonder veel aandacht aan het detail door werkbladen in gewapend glas voor te stellen in 7 verschillende kleuren. Zo kunt u de zijpanelen van uw meubel perfect afstemmen op de kleur van het werkblad voor een absoluut monochrome look. En voor de classici onder u stelt Frame u ook een versie voor met een werkblad in synthetisch wit briljant.

FRAME
Frame: 2 versies voor kleine of grote opbergbehoefte
De badkamermeubelen zijn verkrijgbaar in twee versies. De lengte van 80 cm is geschikt voor kleine ruimtes. Het meubel telt 2 laden zonder greep. De versie 138 cm is geschikt voor een grotere badkamer of voor de oudersuite. In deze configuratie heeft het meubel 4 opbergladen van verschillende grootte: twee grote laden voor badkamerlinnen en twee kleine laterale schuiven voor make-up en beauty-accessoires.

FRAME
Frame: ideaal voor de oudersuite
Door zijn eigentijdse stijl is het Frame-gamma perfect geschikt voor oudersuites. U kunt kiezen voor de versie met dubbele spoelbak door de kiezen voor het werkblad in synthetisch wit of voor een gedecentreerde spoelbak om te kunnen genieten van extra opbergruimte. En voor de fans van een industriële look, is er een combinatie mogelijk van zwart met tabakseik die perfect past bij een glaswand atelierstijl.